Månadsvis Strand

Resa till solen i november

När hösten har satt klorna i Sverige med besked är det trevligt att unna sig en resa till solen i november, några veckors solig paus innan vintern kommer. I början av november infaller skolornas höstlov så det kan vara lite extra dyrt denna vecka, men vrig tid är det off-season hos de flesta flygbolag, hotell och destinationer så det går sannerligen att fynda resa!

Resa till solen i november

Kuba

10 timmar och 30 minuters flygresa till huvudstaden Havanna känd för sin koloniala byggnadsstil och de gamla 50-talet bilarna som rullar på gatorna. Det håller på att ändras nu men charmen är kvar. Kuba är värt att utforska så kombinera storstad med badsemester i exempelvis Varadero.

Hawaii, USA

13 timmar och 30 minuters flygresa till Honolulu, den största staden på ön Oahu. Här möts man av ett storslaget landskap med att från till klara vatten och fina stränder.

Australien

19 timmars flygresa till Sydney eller Canberra i landets sydöstra del, här kan man  göra allt från att leva storstadsliv till att sola och bada.

Nya Zeeland

21 timmars flygresa till huvudstaden Wellington men vanligen anländer man till landets största stad Auckland på nordön via flyg. Landet är uppdelat på nord- och sydön och båda är lika fantastiska om man ser till miljö och landskap. Passa på att vandra mycket och låt dig hänföras!

Resa-till-solen-i-november-Hawaii

ANNONS: