Europa Månadsvis Nordamerika

Resa till solen i april

En resa till solen i april kan innebära flyg till USA:s bortre hörn, Sydamerikanska stränder eller Europeiska sevärdheter. Platser bortanför de tropiska regionerna längs evatorn upplever dock traditionellt aprilväder vilket betyder att temperaturen kan skifta med 10 graders skillnad och regn är inte helt ovanligt.

Resa till solen i april

Grekland

3 h 40 minuters flygresa till Aten. Både fastlandet och öarna har skönt väder i april, räkna med temperatur kring 15-24 grader.

Turkiet

4 timmars flygresa till Antalya. Turistorten i södra Turkiet är populär bland familjer från Europa och här kan man räkna med 18-25 grader.

Amerikanska Södern

11 timmars flygresa till New Orleans. Temperaturen i södern ligger i april omkring 22-28 grader och lämpar sig ypperligt för både strandhäng och roadtrip i de olika staterna Louisiana, Texas och Alabama.

New York

8 timmar flygresa. Såsom i Sverige upplever man i denna del av USA aprilväder så temperaturen kan växla mellan 8-26 grader, oavsett så är det perfekt tid på året för sightseeing på Manhattan. NY-borna älskar sina grönområden så om du har tur med soligt väder se till att stanna till i Central Park eller Bryant Park (bild ovan).

resa-till-solen-i-april-new-york-park

Kalifornien

12 timmars flygresa till den sydvästra delen av USA. Kalifornien är avlångt och inkluderar San Francisco, Los Angeles och Diego, samtliga städer värda att utforska. Temperaturen ligger omkring 20-27 grader i april.

Resa-till-solen-i-april-Florida